Lägenhetsrenovering Stockholm

Desko Bygg & Städ AB – lägenhetsrenovering Stockholm

Arbete som präglas av Precision Kvalitet Engagemang

Lägenhetsrenovering Stockholm

Välkommen till Desko Bygg & Städ AB, din pålitliga partner för byggarbeten. Av oss kan du huvudsakligen få hjälp med huvudsakligen byggprojekt i form av renovering och totalentreprenad. Perfekt för dig som vill få hjälp med lägenhetsrenovering i Stockholm!

Vi fokuserar på kvalitet och strävar efter att skapa nöjda kunder i varje uppdrag vi utför. Med vår kompetens och dedikation tar vi hand om dina byggbehov.

Lägenhetsrenovering Stockholm

VILKA vi är

Desko Bygg & Städ AB är ett erfaret byggföretag som prioriterar renoveringar men som även arbetar med totalentreprenader. Vi utmärker oss genom att leverera högkvalitativa resultat och skapa nöjda kunder. Vår dedikerade personal och kvalitetsfokus är grunden för vår pålitlighet.

Lägenhetsrenovering Stockholm

Vad vi gör

Vi är specialister på renoveringar, ombyggnationer och totalentreprenad. Vårt fokus ligger på att förverkliga dina byggprojekt med hög kvalitet och professionalism. Dessutom erbjuder vi byggstädning och andra städuppdrag för att fullända ditt projekt.

Lägenhetsrenovering Stockholm

Byggtjänster

Vi på Desko Bygg & Städ AB erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive renovering och ombyggnation, totalentreprenad samt till viss del städuppdrag efter önskemål. Vi strävar efter att uppfylla dina unika behov och leverera resultat av högsta kvalitet.

Desko Bygg & Städ AB

Bragevägen 19 , 136 38 Handen
0728-73 86 77